Over ons en over Apeldoorn

Apeldoorn, wat een stad! 

Een stad met koninklijke allure, met mooie, hechte dorpen en eigenzinnige wijken. Waar wij iedere dag leven, werken, leren, sporten en spelen: waar we genieten. Dichtbij en met elkaar. In een fijne omgeving. Dit is ons thuis!

Maar, het kan nóg beter. En dat wil Lokaal Apeldoorn de komende jaren bereiken.

vd1

Visie

Waar staan we als partij voor?

Iedere dag zorgen Apeldoorners dat de eigen omgeving een beetje beter en mooier wordt. Voor die mensen zijn wij er.

We willen respect, ruimte en vertrouwen geven: De inbreng van onze inwoners horen wij en geven wij een stem. We kiezen voor een Apeldoornse agenda, niet voor een Haagse. 

Want onze inwoners, verenigingen en ondernemers weten immers wat er leeft in hun omgeving en wat er nodig is. Daarom vinden wij dat zij niet alleen mee moeten kunnen denken en praten. Maar ook mee moeten kunnen beslissen.  Niet alleen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, maar altijd.

Waarom kies je voor Lokaal Apeldoorn?

Geen discriminatie in welke vorm dan ook

Bouwen aan de andere kant van de snelwegen

Organiseren op wijkniveau

construction-14-rf-1

Lid worden? 

Sluit je aan bij onze lokale partij.

We zijn altijd op zoek naar betrokken en gemotiveerde mensen die onze missie delen en ons willen helpen onze gemeente nog beter te maken. Of je nu al jarenlang actief bent in de lokale politiek of net begint en meer wilt leren over hoe je kunt bijdragen, we verwelkomen je graag als lid van onze partij.

Lokaal Apeldoorn is een lokale partij die voor lokale problemen lokale en praktische oplossingen zoekt. Wij zijn niet met handen en voeten gebonden aan de landelijke politiek in Den Haag. Wij staan onafhankelijk in het politieke landschap van de gemeente Apeldoorn.