Na alle inspanning van Lokaal Apeldoorn heeft het ministerie ons vandaag laten weten dat er een belevingsvlucht uitgevoerd zal gaan worden vanaf Lelystad met een vergelijkbaar toestel welke straks ook zal vliegen.

Ze stonden er toch maar weer! Ondanks de koude was er een ruime opkomst op de goed verzorgde eerste Banenmarkt van dierenambulance Dierenambulance Overgelder (17 december).

image1.jpeg

Nav de vlucht op 6 december heeft Lokaal Apeldoorn gevraagd of deze vlucht op 2700 meter hoogte uitgevoerd kan worden.
Op 6 december heeft een vergelijkbare vlucht Apeldoorn al aangedaan op 5221 ft

 

Ons raadslid Ben Hendrikse maakte vandaag een wandeling door de sprookjesachtige wildernis in het Beekbergerwoud. In 1871 werd dit moeras-oerbos vernield. Gelukkig wordt het nu weer hersteld en zien we de oude, schitterende natuur terug.

image1.jpeg

Er is veel commotie rondom de vliegroutes en mogelijk lawaai overlast van vliegtuigen vanaf Lelystad. Lokaal Apeldoorn pleit al langer dat het beleven van de overlast een belangrijk instrument is. Op 22 januari as. is er een vlucht gepland met een KLM boeing 747, wel te verstaan de PH BFF (daarmee nemen we het vliegtuig met de meest ongunstige omstandigheden) van Schiphol naar Twente.

 
Om nog even terug te blikken naar een onvergetelijke week in Apeldoorn. De week van Serious Request 2017.
image1.jpeg

Lokaal Apeldoorn heeft tijdens de eerste raadsvergadering na het succesvolle Serious Request zijn waardering laten blijken. Fractievoorzitter Wim Willems overhandigde wethouder Nathan Stukker een foto als herinnering.

De gemeenteraad Gemeenteraad Apeldoorn kreeg dit hartverwarmende kaartje van een positieve Apeldoorner. Kijk... dáár doen we het politieke handwerk voor!
Lokaal Apeldoorn heeft beslist zijn steentje bijgedragen aan het sociale gezicht van de Gemeente Apeldoorn.

Go to top