Lokaal Apeldoorn
De lokale politieke partij
Lokaal Apeldoorn
De lokale politieke partij

Verkiezingen 2022

Lokaal Apeldoorn is al bijna 25 jaar actief in de lokale Apeldoornse politiek en een partij voor en door Apeldoorners.

Lokaal Apeldoorn is er voor alle inwoners of deze nu wonen in de stad of Hoenderloo, Loenen, Oosterhuizen, Uddel, Lieren, Wenum-Wiessel, Beekbergen, Radio Kootwijk, Beemte-Broekland, Hoog Soeren, Ugchelen, Klarenbeek,
platteland of de buurtschappen.

Lokaal Apeldoorn streeft naar een goede balans tussen inwoners, ondernemers en overheid om er voor te zorgen dat er een goed woon-, werk- en leefklimaat is.

Lokaal Apeldoorn gelooft in samenwerken. Samen met inwoners, ondernemers, verenigingen en (kennis)instellingen. Maar ook de samenwerking te zoeken met ander partijen als Apeldoorners dat vooruit helpt.

Lokaal Apeldoorn staat voor toegankelijke politiek, dichtbij de inwoners, daarbij zijn wij makkelijk en direct aanspreekbaar.

Lokaal Apeldoorn staat voor het dragen van verant- woordelijkheid door een praktische, duidelijke, betrouwbare en eerlijke wijze van besturen. Met kennis van de lokale situaties, met kunde en jarenlange ervaring van onze mensen lossen wij problemen van inwoners op.

Lokaal Apeldoorn wil inwoners de ruimte geven om mee te doen, zelf initiatieven te ontplooien en ons te adviseren als er een besluit genomen moet worden.

Lokaal Apeldoorn is niet verbonden aan een grote landelijke politieke partij. Wij zijn onafhankelijk en dus volledig vrij in het bepalen van onze standpunten. Wij hebben geen landelijk programma waar Apeldoorn op de stippellijn wordt ingevuld, maar ons verkiezingsprogramma wordt zélf geschreven door en voor alle inwoners van Apeldoorn. Onze leden hebben wel verschillende achtergronden maar één gezamenlijk doel: het beste bereiken voor de inwoners en
ondernemers van Apeldoorn.