Lokaal Apeldoorn
De lokale politieke partij
Lokaal Apeldoorn
De lokale politieke partij

Bericht

Een droom komt uit SR17

15 december 2017 Wim Willems
Een droom komt uit SR17
Vorig jaar diende ik een motie in om 3FM Serious Request naar Apeldoorn te halen. Het moment dat ik van onze burgemeester John Berends te horen kreeg dat Apeldoorn Serious Request kreeg, weet ik nog goed.
Ik reed als bijrijder in het zuiden van het land en de kreet die ik uitsloeg was voldoende om de bestuurder te laten schikken. En als ik nu door Apeldoorn loop, de berichtgeving lees en zie hoe Serious Request wordt omarmd door de Apeldoorners, kan ik alleen maar heel erg trots zijn op Apeldoorn. Wat gaan we een mooie week tegemoet. Zelf zal ik ook plaats nemen in het callcenter en me laten zien bij vele activiteiten. Al neemt mijn fractie ook het nodige voor z’n rekening.
Apeldoorn laten we er een fantastische week van maken. Laten we trots zijn op wat Apeldoorn hier neerzet.
Wim Willems
Fractievoorzitter Lokaal Apeldoorn