Lokaal Apeldoorn
De lokale politieke partij
Lokaal Apeldoorn
De lokale politieke partij

Bericht

Apeldoorn, dorp of stad?

30 januari 2018 Ben Hendrikse
Apeldoorn, dorp of stad?

Het verschil is niet makkelijk te maken! Omdat de z.g. stadrechten zijn afgeschaft. Een stad kon stadsmuren bouwen, markten organiseren en een munt slaan! Je kunt het heden alléén doen – op gevoel – Hoe is dat in Apeldoorn? Het lijkt alsof een nieuwe Gouden Eeuw is aangebroken! De stad en dorpen zinderen onder de nieuwe positieve energie!

De bouwactiviteiten nemen steil toe. De openbare ruimte is en gaat in hoog tempo op de schop en knapt zienderogen op. het achterstallig groen is aan de beurt door het – Groenplan- De binnenstad wordt al meer concurrerend met Zutphen en Deventer. Grote evenementen maken Apeldoorn zichtbaar én bekender als aantrekkelijke stad.

Het voormalige slaperige dorp op de Veluwe ontwaakt en schud de bescheidenheid van zich af naar een stad. Echter de hand moet nog flink aan de ploeg. Conclusie: wij wonen “maar” in Apeldoorn? Dit raadslid wil deze zin niet graag meer tegenkomen! Lokale politiek is heden belangrijker dan ooit, je ziet het resultaat náást jouw -eigen deur- Mooier wordt het niet en kán het niet! Lokaal Apeldoorn, stem dichtbij!

Ben Hendrikse
Raadslid